Locale Altele
Vineri, 3 Mai 2024
Vin, 3 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Meci de fotbal în sală U21 Ungaria – România, la Csenger
Florin Răchitan  - Luni, 17 Octombrie 2016

Mare derby în cocheta și recent renovata sală de sport din orășelul Csenger, de dincolo de graniță! Echipele naționale de juniori U21 de futsal ale României și Ungariei se vor confrunta într-un meci amical, care devine deja o tradiție anuală, după succesul partidei jucate anul trecut în aceeași sală.

Ambele federații naționale vor trimite la Csenger cele mai bune loturi de futsal pe care le au la dispoziție în acest moment, meciul fiind și un test în urma căruia unii juniori vor avea șansa să evolueze în echipele mari ale țărilor lor.

Meciul se va juca miercuri de la ora locală 18.00 (19.00 ora României), iar intrarea va fi liberă, biletele gratuite urmând să fie împărțite la intrarea în sală, pe principiul “primul venit, primul servit”.

Organizatorii așteaptă suporteri sătmăreni în număr cât mai mare pentru a încuraja echipa României (sau Ungariei, după caz ;)), dar atrag atenția asupra faptului că, din motive de securitate, accesul nu va mai fi permis după ce se vor umple tribunele cu o capacitate de 400 de locuri.

Drapelele naționale sunt binevenite, dar, în speranța că va fi recreată atmosfera de Wembley de la meciul precedent, în incinta și în împrejurimile sălii de sport nu se vor servi băuturi alcoolice și va fi interzisă introducerea unor sticle sau flacoane în sală. Revanșa se va juca joi, de la ora 18.00 în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare.

Tags: futsal  romania  ungaria  meci  u21  csenger  
1931 vizite
Distribuie pe